Middagsombringing
MENY UKE 16
MANDAG: Fiskekaker-Kyllingsuppe
TIRSDAG: Div rester
ONSDAG: Kjøttkaker - Bringebærmousse
TORSDAG: Fiskegrateng – Sviskekompott
FREDAG: Reinsdyrkarbonader - Karamellpudding
LØRDAG: Risgrøt
SØNDAG: Kalvesteik – Panna Cotta
Forandringer kan forekomme
MENY UKE 17
MANDAG: Plukk fisk - Aprikoskompott
TIRSDAG: Kjøttpudding - Mandelpudding
ONSDAG: Komper m/tilbehør
TORSDAG: Laks - Nypesuppe
FREDAG: Biff Stroganof – Herm.frukt
LØRDAG: Risgrøt
SØNDAG: Kalkunfilet – Hj.l.karamellpudding
FORANDRING KAN FOREKOMME
MENY UKE 18
MANDAG: Fiskeboller – Saftsuppe
TIRSDAG: Kylling karbonader - Melkesuppe
ONSDAG: Salt torsk – Sjokolademousse 1 MAI
TORSDAG: Ertesuppe- Pannekaker
FREDAG: Kylling - Vaniljepudding
LØRDAG: Risgrøt
SØNDAG: Røkt svinekam – Fromasj
FORANDRINGER KAN FOREKOMME