Kommunen har fått egen gratis energiportal

Mange oppfatter forvaltning av bolig som komplisert. Kommunens energiportal er et naturlig sted å starte, enten for deg som planlegger oppussing, for deg som ønsker en lavere strømregning, eller for deg som ønsker å øke komforten - og samtidig bidra til et bedre miljø.

Den offentlige tannhelsetjenesten

For at publikum og pasienter skal få svar hver dag er tannklinikkens telefon og datasystemer koblet sammen med Flekkefjord tannklinikk. Telefonnummeret er 38 37 19 90. Pasienter kan få svar på alle spørsmål hver dag, både om timer og øvrige spørsmål. Vil du sende en henvendelse på mail kan dette gjøres på følgende mailadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Øvrig info om f.eks tannlegevakt, prisliste med mer finner man på denne linken: http://www.vaf.no/sirdal/

Turistinformasjon / Sirdal fjellmuseum

Kommunevåpen

Turistinformasjon
Sirdal fjellmuseum, Kvæven

Turistinformasjonen er nå åpen hver dag
kl. 09.00 - 16.00

Dette gjelder t.o.m. 18. april 2017.

Kontakt Turistinformasjonen:
Telefon: 38 37 93 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
                                     Bilde fjellmuseum 1

Nyttig informasjon