eDialog - sikker innlevering av dokumentasjon til Sirdal kommune fra innbyggerne

edialog laaaaang

Sirdal kommune har som ett av mange ledd i digitaliseringen nå tatt i bruk eDialog.

Å sende dokumenter via epost kan være en usikker kanal, og kan i verste tilfelle stoppes i spamfilter. Ved å benytte tjenesten eDialog, åpner Sirdal kommune for at du kan sende inn dokumenter via en sikker kanal.
Mer informasjon les her

Her finner du eDialog for Sirdal kommune.

NB!: For å benytte tjenesten, må du autentisere deg ved hjelp av ID-porten.

Slik fyller du ut skjemaet:

eDialog – sikker innlevering av dokumentasjon til Sirdal kommune .docx

Når du klikker lenken kommer beskrivelse opp se neste side.

E-post kan fremdeles brukes for enkle spørsmål som ikke skal journalføres i kommunens sak/arkivsystem Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Sentralarkiv/Politisk sekretariat Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

----

• Aktuelle skjemaer som kan benyttes som vedlegg kan du finne ved å klikke på boksen "Los-strukturen" under.
  • Andre skjemaer som kan være aktuelle finner du her: