Konsert med Tønes og "Suppefest" etterpå

Bilde NYTT Suppefestival og Tønes
Konsert med Tønes og Suppefest etterpå
Tonstad sentrum, Eliastunet, Lørdag 17. juni fra kl. 20.00

Velkommen til en helaften i sentrum - som en avslutning på Suppefestivalen.
Dørene åpnes kl. 20.00. Konsertstart Tønes er kl. 21.00.
Kjøp billett på www.sirdal.kommune.no eller i Servicetorget. Det er også mulig å kjøpe billett ved inngang (dersom ledige billetter igjen). Salg av mat og drikke.
NB: Det er også mulig å kjøpe billett til kun Suppefesten, etter konserten. Prisen er kr. 100,- og billett kan kjøpes ved inngang.

DET ER 2 BILLETTKATEGORIER:

1. KONSERT MED TØNES (billett kr. 250 kjøp billett) Tønes heter egentlig Frank Tønnesen, kommer fra Sokndal i Rogaland og er en av landets beste låtskrivere. Som tekstforfatter vil flere faktisk påstå at han er i en egen klasse, og det på flere måter. Han har fått tre spellemannspriser, stor jubel blant kritikere og begeistret publikum med sine konserter over hele landet. Tønes synger på Haua-dialekt. Han er en av landets mest allsidige liveartister, og han gir oss en perfekt blanding av det nære, melankolske og vittige i møte med musikk. Allerede debuten, «Rett Te Håves» (1996), var noe helt spesielt. Kombinasjonen av underfundige fortellinger, der tekstene forener det mollstemte med det kloke, og det komiske med det vanvittige gjorde Tønes svært populær.
Tønes er nå aktuell med EP´n «Maxitaxi», og nytt album «Sesong 4» kommer etter sommeren.
Til Tonstad den 17. juni har han med seg bandet: Gaute Tengesdal (kontrabass), Kjell Gudmestad (steelgitar), Øystein Holmen (tangenter) og Arne Andersen (trommer).

2. HELAFTEN: KONSERT + SUPPEFEST (billett kr. 350 kjøp billett) Se info om konserten over. Etter konserten blir det god stemning på Eliastunet. Det blir musikk v/ DJ Haughom og salg av mat og drikke (medbrakt tillates ikke). Det er A-laget sin «Sosial Og Kos Komité» som har regien for denne kvelden. 18 års grense.

Velkommen til en hyggelig sommerkveld i Tonstad sentrum!

Arr. Samarbeid mellom Suppefestivalen og SOKK (A-laget)

Bilde Tønes på krakk
 Tønes skal ha konsert på Tonstad i forbindelse med årets Suppefestival. Foto: Trond Ueland

Nytt bilde ny logo Suppefestivalen