Bilde Someones Elses Story.jpg

Konsert i Sirdal kulturhus - Laurdag 27. januar kl. 19.00. Billettpris kr. 200,- Det vert KulturKafè frå kl. 18.00

Kjøp billett

Fire dyktige vokalistar og ein pianist har starta eit samarbeid, og "Someone Else`s Story" er det fyrste store prosjektet dei har i lag. I april 2016 hadde dei sin fyrste konsert i Vennesla kulturhus, og har i løpet av 2017 hatt opptreden under kulturprisutdelinga i Marnardal kommune, i Flekkefjord kultursenter Spira, og i Evje kyrkje.

På konserten i Sirdal kulturhus vert det ei lett blanding av kjende og litt meir ukjende musikalar, som m.a. Miss Saigon, Les Miserables, Chess, Jekyll & Hyde, Kristina från Duvemåla.

ANITA BERGE HEIVOLL: Hun har utdannelse i musikkteater fra Kulturama i Stockholm og har spilt i flere musikaler, bl.a. Fame, Which Witch, Sound of Music og Into the Woods i tillegg til at hun har arbeidet freelance som sanger ved en rekke events og konserter. Nå nylig deltok hun i konsertserien «Soldaten og barnet».

INGUNN B. ABRAHAMSEN: Hun er utdannet sanger og sangpedagog ved UIA (musikkonservatoriet). Hun har vært vokalansvarlig på juleforestillinger på Agder Teater fra 1998-2010 og kunstnerisk ansvarlig på «Sound of Music in concert» på Kilden 2014. Ingunn har jobbet for KBUT og Sharrons dansestudio i mange år, og er i dag sangpedagog og rektor ved Vennesla Kulturskole, og jobber på musikal på Spinn dansestudio. Som sanger har hun vært involvert i lokale konserter innen musikal, jazz og som sanger i Kristiansand studiokor.

THOMAS STANGHELLE: Han har masterutdannelse i klassisk sang fra Musikk-konservatoriet i Trondheim og Kristiansand, i tillegg til musikalutdannelse fra Bårdar-akademiet. Han har hatt sentral roller i flere musikaler og operaoppsetninger i Oslo. Thomas har også komponert operamusikalen «Some Sunny Night» og musikalen ”Mathilde fra Ramsøya”. Mange konserter og plateutgivelser har han også bak seg. Thomas arbeider som leder for kulturskolen i Evje- og Hornnes og i Bygland.

KRISTIN VALLE PRINTZ: Hun har studert musikk ved St.Olaf College i USA. Kristin har tidligere jobbet som kulturskolelærer og rektor i Sirdal kulturskole, og er nå musikk- og språklærer ved Flekkefjord ungdomsskole. Hun har jobbet free-lance som solist og kordirigent ved konserter og arrangementer i ulike sjangre, blant annet klassisk, viser, gospel og jazz.

RUNAR NØRSETT: Han jobber som lege i Kristiansand og samtidig frilans som pianist. Han blir brukt som studiomusiker, og har gitt ut en plate med egne komposisjoner og gamle salmer sammen med Fredrik Sahlander. Han er en usedvanlig allsidig pianist, og har blant mye annet jobbet som akkompagnatør med Kristiansand symfoniorkester og er også fast pianist i jazzbandet LEO (Love Exit Orchestra).