I forbindelse med ettårsdagen for nedstengningen av landet, deltar Øvre Sirdal og Tonstad barnehage, sammen med landets barnehager i en felles nasjonal markering 12.mars. Under mottoet «Å bry seg er også smittsomt» vil vi prøve å skape en positiv «pandemi» som handler om omsorg og medmenneskelighet i krevende tider.

Barnehager i Norge ønsker å feire seg selv og spre det viktige budskapet som handler om omsorg og å bry seg om hverandre.

Markeringen vil gi en ekstra annerkjennelse for den viktige rollen barnehager har. Både for barn, foreldre og samfunnet.

Den vil også være en annerkjennelse til alle som i løpet av det siste året har lagt ned en ekstra innsats for å gi barn et best mulig tilbud, og ikke minst vise hvor viktig barnehagen er for å holde samfunnet i gang.

12. mars vil dere derfor møte barnehagen med plakater med logoen «Å bry seg er også smittsomt». Dette for å feire oss selv og starte en positiv pandemi som handler om omsorg og å bry seg om hverandre.

Vi vil også henge opp et hjerte med ekte «sjokoladehjerter». Her kan dere alle (foreldre og barn) plukke med dere ett hjem, som et fysisk tegn på at vi bryr oss og ønske om God helg.