Sirdal kulturhus er plassert like ved elva på Tonstad. Kulturhuset har kombinert teater og kinosal, festsal m/kjøkken, møterom, idrettshall og styrkerom. Kino/teatersalen har 180 sitteplasser, mens det i festsalen er plass til i overkant av 300 mennesker.

Vi viser film onsdag, søndag og fredager når vi har norgespremierer. Filmene begynner normalt kl 17.00 og 19.00, men klokkeslett kan bli endret. Sjekk derfor denne siden ofte.

Billetter kan kjøpes på kommunens servicetorg mandag - fredag fra kl. 07:30 til 15:00-

Man kan også kjøpe elektronisk billett til våres arrangementer, såkalt Ebillett. Dette gjøres ved å følge lenken nederst på denne siden. 

Litt om arrangementer

Eining for kultur har ansvar for mange ulike arrangement.

Målet er å kunne tilby innbyggjarane eit rikt og mangfoldig tilbod innanfor fleire sjangere og til ulike aldersgruppe. Fire gonger i året sender me ut Kulturprogram i bladet "Kyrkje og Kultur" som kjem i posten til alle husstander. I tillegg marknadfører me arrangement på kommunen si internettside, annonse i lokalavisar og plakatar i nærmiljøet. Me har òg ei internettside for arrangement i "storstova" vår; Sirdal kulturhus

Ta gjerne kontakt med oss for kommentarar eller tilbakemeldingar som gjeld arrangement. Ein oppmodar publikum til å kjøpe billett online, eller gjennom Servicetorget i kommunen.

Biletgalleri 1 frå tidlegare arrangement

Biletgalleri 2 frå tidlegare arrangement

Program og billetter