Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Næringsetablering

Næringsetablering

Vi ønsker å legge forholdene til rette for at nye og eksisterende bedrifter skal få best mulige betingelser for å videreutvikle seg i vår kommune.

Sirdal kommune er medeier av Etablerersenteret Agder IKS/Driv Agder. Driv Agder tilbyr gratis veiledning og kunnskap for deg som ønsker å etablere egen virksomhet i Sirdal. Driv Agders rådgivere er klare til å hjelpe deg med dine etableringsutfordringer. Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt. I Sirdal har Driv Agder et samarbeid med Lister Nyskaping, som på vegne av Driv Agder vil bistå med gratis rådgivningstimer til etablerere i regionen. Bestill gratis veiledningstime hos Driv Agder/ Lister Nyskaping:

Bestill time hos Driv Agder

Driv Agder ønsker å tilby mangfoldige opplæringsmuligheter for alle etablerere i Agder. De har en omfattende kursliste, slik at du kan velge og sette sammen kurs som møter dine spesifikke behov. Ta en titt på kurskalenderen for å finne det som passer best for deg. Alle Kurs er gratis for gründere i Sirdal.

Kurskalender hos Driv Agder

Sirdal kommune er også medeier i Lister Nyskaping som er en Siva næringshage. Er du en etablert bedrift med evne og vilje til bærekraftig vekst og utvikling har du mulighet til å inngå en såkalt målbedriftsavtale og få hjelp med å omstille og utvikle din bedrift. Se: https://www.listernyskaping.no/utvikle-bedrift

Næringsareal

Sirdal kommune har som mål å kunne tilby næringsareal på flere områder i kommunen. Ta kontakt på tlf. 38 37 90 00 eller send e-post til post@sirdal.kommune.no for mer informasjon eller for å melde interesse for næringsareal. 

Publisert