ASVO gjentar fjorårets åpen-dag-arrangement, og inviterer lokalbefolkningen (og alle andre - i alle aldre!) til noen hyggelige ettermiddagstimer på Asvo-området. I år som i fjor er samtlige kommunestyremedlemmer invitert, og de er også denne gang satt til litt andre oppgaver enn det de pleier å ha. (Og litt andre oppgaver enn i fjor).

Torbjørg Haugen er engasjert som «grøtkokk», og i tillegg til salg av grøt, saft og kaffe, blir det også loddsalg med fine premier - OG nissejegerløype for barna.
Asvo2.png 
asvo 3 nisse.JPG
Det er til sammen mulig å finne seks nisser i «T-sonen», og hver av nissene har en liten oppgave som skal løses. «T-sonen består av butikkene/bedriftene til Tjøl, Torleiv, Ted, Trond, Tor Arne og Tonny.
(Husk refleks, ev.hode/lommelykt og en voksen medhjelper!)

asvo1.jpg
(Fra vedpakkekonkurransen 2018) 

Ellers blir det selvsagt anledning til å gå rundt på området for å se litt mer av hva som gjøres på de ulike avdelingene her til vanlig.

Kremmerhytta vil også være åpen så lenge arrangementet varer.

Program:

Kl. 15.00:      Grøtsalget starter, og varer så lenge det er grøt i grytene😊 (Det blir rigget til i den store vedhallen, dermed blir det NESTEN uteservering, så varme klær er å anbefale.                             Om det skulle bli FOR kaldt, er det muligheter for å spise inne.)

Kl.16.00:       Velkommen og informasjon om nissejegerløypa og oppgavene til politikerne. (Fra scenen.)

Kl.16.10:       Start nissejegerløypa og politiker - Oppgaver

Kl.17.10:       Oppsummering, premiering (Fra scenen.)

Kl.17.20:       Avslutning med et FORHÅPENTLIGVIS nydelig og heller sjeldent Luciainnslag😊

Kl.17.30:       Slutt

(Med forbehold om endringer.)

VELKOMMEN!

(Skulle det bli fullt på vår egen P-plass, kan det parkeres i sandtaket nedenfor Asvo.)