Tirsdag 28. november kl. 18.00 Billett

Askeladdens jul - en forestilling av og med Askeladdens friteater

Bilde Askeladdens jul

En eventyrlig forestilling om en førjulstid, med nøtter, nisser og en lur rev.

Askeladden har mye han skal ordne før jul, det blir heller ikke mindre å gjøre når Mikkel Rev lusker rundt og gjerne vil ha tak i spekeskinka som henger inne på veggen. Fjøsnissen lurer på hvorfor Askeladden ikke har satt ut julegrøten hans på låvebrua...? ...og hva med julenissen? - kommer han til Askeladden i år?

En morsom og varm forestilling med sang og musikk for både store og små. Sanger og musikk i forestillingen: ”På låven sitter nissen”, ”Julenissen kommer i kveld”, ”Julekveldsvisa”, ”Julepresangen”, ”Jeg gikk meg over sjø og land” og til slutt så blir det : ”Hei Hå nå er det jul igjen”,

Passer for hele familien - varighet ca. 35 min. Billettpris: Barn kr. 75 / Voksne har fri entrè.

 

Lørdag 9. desember kl. 19.30 / Billett

Christmas Lights - julekonsert med Hanne Sørvaag

Bilde Hanne Sørvaag Early Bird

Velkommen til en varm og inkluderende julekonsert!

For ti år siden kom Hanne Sørvaag med sitt femte album «Christmas Lights», en countryinspirert juleplate med egne julesanger. Hvert år siden har hun turnert med «Christmas Lights», der hun fremfører sine egne låter som omhandler kjære juleminner, tittelsporet har blitt kjent fra Netflix-serien «Hjem til jul», blandet med hennes favoritt juleklassikere, og noen av hennes andre hits.

I år markeres 10 års jubileum med flere konserter rundt i Norge, og med seg på scenen har Hanne to av Norges beste og triveligste musikere.

Hanne Sørvaag er en norsk artist og låtskriver som så langt har gitt ut syv soloalbum. Hennes album «Cover me» havnet på topp ti album-listen i Norge i 2011. Internasjonalt er hun mest kjent som komponist, etter å ha skrevet hits i over 70 land. Låtene «My Destiny» og «Say Hello To Goodbye» gikk begge høyt opp på Billboard-listen i USA.

 

Lørdag 16. desember kl. 18.00 / Billett

Jul i takt og utakt 

Bilde Jul i takt og utakt

Julen er full av utfordringer og tradisjoner. Trioen fra Utakt i NRK P1 tenner svovelstikkene og byr på en alternativ juleforestilling . Per Øystein Kvindesland, Bjørn Olav Skjæveland, og Olav Hove drøfter, ler og leker i førjulstida.

Her finner du mer informasjon om arrangementet: Jul i takt og utakt FB