Fredag 1. desember ble BUA Sirdal offisielt åpnet av ordfører Jonny Liland. Her trakk han blant annet fram hva som er formålet til BUA som er å bidra til inkludering og økt deltakelse i helsefremmende aktiviteter for barn og unge, uavhengig av sosioøkonomisk status, gjennom å styrke og synliggjøre nye og eksisterende utstyrsordninger for sport – og friluftsliv.

 Etter mange uker med planlegging, montering, henting og registering av utstyr var det endelig klart for å vise BUA fram for publikum. Leder for BUA, Alf Sveinung Haughom er glad for at  Sirdøler og andre nå kan låne og prøve ut kvalitetsutstyr til ulike aktiviteter og idretter. Ordninga er for alle, men retter seg spesielt  mot barn og unge. Er du under 18 år eller ikke har fast bostedsadresse i Norge, må en person over 18 år med bostedsadresse i Norge eller en organisasjon være ansvarlig for lånet og opptre som ansvarlig låntaker.

Vi  oppfordrer alle som ønsker å låne i BUA Sirdal til å gå inn på BUA.no og registrere  seg som låntaker. Tirsdag 5. desember kl. 12.00. åpner vi for utlån. Dette gleder vi oss veldig til, sier Alf Sveinung. Vi håper at mange finner veien til klubbhuset denne dagen. Det vil være fast åpent i BUA på tirsdager og torsdag ettermiddag. I ferier vil egne åpningstider gjelde. Sjekk BUA Sirdal på facebook for nærmere info rundt åpningstider anbefaler Alf Sveinung.  Etter hvert er det også ønske å få etablert en satellitt av BUA i øvre del av kommunen.

I forbindelse med åpningsfesten var det bestilt BUA-kake fra Tonstad bakeri. Det vanket også en liten overraskelse til det som kom på åpningsfesten.

Mer informasjon på BUA sin FBside her: BUA SIRDAL

 

20231201_164914.jpg