Mandags morgen ble rulleparken på Tonstad offisielt åpnet etter at arbeidene med å få den ferdig nettopp er blitt avsluttet.

Tilstede på åpningen var blant annet ordfører Jonny Liland, leder for oppvekst og levekår Glenn Josdal, representanter fra administrasjonen og ikke minst barn og unge fra både skole og barnehage.

Ordfører sa i sin tale at man ønsker at Sirdal skal være en god plass å bo og at sirdølene skal ha det godt, derfor er det veldig hyggelig at man nå kan overrekke en rullepark til alle som bor og oppholder seg i Sirdal. Videre påpekte ordføreren at rullende aktivitet er den hurtigst voksende egenaktiviteten blant unge og at man håper at mange derfor vil ta rulleparken i bruk fremover.

Etter snorklippingen var unnagjort ble det avholdt en fartsfylt oppvisning av skatere fra betongpark som viste litt av hva slags muligheter denne rulleparken har for unge sirdøler som nå vil ta den i bruk. Betongpark er for øvrig leverandør av selve rulleparken og har vært involvert i utforming og bygging av selve parken.

Etter oppvisningen ble det servert boller til alle de fremmøtte.