Det var ikke bare skiskyting på Feed det handlet om i helga. Det ble også arrangert folkefest i kulturhuset der Sirdal fikk vist frem noe av det man har å byr på i tillegg til skiskyting. 

IMG_1409

Lokale artister imponerte

At det spirer og gror godt i det lokale kulturlivet viste virkelig artistene som opptrådde. Både Matilde Haughom, Ingvald Haughom, samt søskenparet Jarle og Tøri Kvinalug imponerte de fremmøtte med sin sang og musikk. 
Om hun kanskje ikke er helt lokal, så holdt også artisten Moi fra nabokommunen Lund en flott minikonsert etter at folkefesten og premieutdelingen var over. Etter responsen fra publikum å bedømme så falt også dette veldig i smak. 
Moi som egentlig heter Ingjerd Østrem Omland fungerte forøvrig også som konferansier under folkefesten. 

IMG_1414

Tonstad IL 50 år

Siden arrangør Tonstad IL har 50-års jubileum i år så falt det naturlig at leder i idrettslaget, Lars Audun Fodstad, markerte dette under sin tale på folkefesten. Fodstad fortalte om utviklingen av idrettslaget og fokuserte naturligvis på anlegget på Feed, men nevnt ble også alle de andre aktivitiene idrettslaget står bak og ikke minst hvor mye de betyr for lokalmiljøet her i Sirdal. 

IMG_1425

Ordfører og leder

I tillegg til å være ordfører var også Thor Jørgen Tjørhom leder for hovedkomiteen under NM. Ordføreren nevnte også i sin tale hvor mye idrettslaget betyr for lokalmiljøet, og at deres innsats gjennom mange år er med å bidrar til at både store og små trives så godt her i Sirdal. 

 

IMG_1448

Mr. Feed takket av

Alle som kjenner miljøet i og rundt skianlegget på Feed vet at uten innsatsen fra Trond Helge Sinnes så hadde nok aldri anlegget vært slik det er i dag. Den innsatsen Sinnes har lagt ned gjennom 25 år har vært uvurderlig og uten ham så kan man vel trygt si at anlegget på Feed på langt nær ikke hadde hatt den statusen det har i dag. Det var en tydelig rørt Trond Helge Sinnes som tok i mot blomster og takketale fra leder i idrettslaget Lars Audun Fodstad. Men det var ikke bare Trond Helge som fikk ros for sin flotte innsats. Kona Arna har også bidratt i alle disse årene, og også hun fikk rosende ord fra Lars Audun. 

IMG_1443

Tegnekonkurranse

Responsen på tegnekonkurransen i forbindelse med NM var også formidabel og det var tre stolte gutter som sammen kunne gå opp på seierspallen og motta hver sin premie for sine flotte tegninger. De tre guttene Peder, Daniel og Johan har virkelig talent og man håper at de også vil bidra ved neste konkurranse. 

IMG_1451

Tradisjonsmat og stakekonkurranse

Under folkefesten kunne også publikum forsyne seg av flott tradisjonsmat som var tilberedt av Torbjørg Haugen. I tillegg arrangerte også Sirdal VGS sin egen stakekonkurranse, noe som var populært. 
Oppsummert så var det en meget vellykket folkefest der et variert og innholdsrikt program nok sørget for at det nok ikke var mange som gikk skuffet hjem fra kulturhuset på lørdagskvelden.