Heimesommar i Sirdal 2022

- kortreiste ferieopplevelser

 

Det går mot sommer og vi ønsker å gjenta suksessen fra i fjor, vi inviterer derfor alle til Heimesommar 2022! Vi håper mange vil bruke tiden sin - denne sommeren også - til å delta på gode tilbud og aktiviteter «heima i Sirdal».

Vi kan med stolthet si at Sirdal er en flott kommune. Her er det kraftfullt, her er det nært og vi ønsker å være nyskapende.

Sirdalsnaturen, med sine mange kontraster, inviterer til flotte opplevelser, og det fins godt tilrettelagte turstier og områder som venter på sommergjester.

Sirdal kommune ønsker å samle alle aktiviteter og tilbud, både i offentlig og privat regi, til et helhetlig og mangfoldig sommerprogram.

Lag og foreninger, kirke, enkeltpersoner, ulike grupper eller næringsaktører: Bli med på å gjøre sommeren i Sirdal til en unik opplevelse! Har dere planer om å arrangere noe, lage ulike aktiviteter, bredere åpningstider eller nye tilbud? Da ber vi dere om å melde dette inn til oss, så kan vi sammen skape en flott og kreativ sommerkalender for dalens innbyggere og gjester.

Vi kommer til å ha sentrumsteltet på plass, her er en god arena for mange aktiviteter. I tillegg vil vi oppfordre til aktiviteter og arrangement rundt om i vår langstrakte kommune.

Send ditt innspill/din deltakelse til: post@sirdal.kommune.no   Frist for å sende inn er: NY FRIST: TIRSDAG 10. MAI 2022

Bilde fra Hjemmesommer.jpg

Det er opprettet en ressursgruppe som skal koordinere dette arbeidet. Ta gjerne kontakt med oss dersom det er spørsmål.