Ordfører Jonny Liland markerte i dag at det nye anlegget er offisielt åpnet, da han slo sitt første slag på minigolfbanen. Applaudert av latter fra sidelinja ble det konkludert med at han nok må ha seg noen øvingsrunder her gjennom sommeren.

Det nye anlegget er en 9-hulls minigolfbane, med kreative hindre som er med på å lage en spennende golfrunde for både barn og voksne. Banen er etablert med god tilpasning til terrenget, og minst mulig inngrep i dette flotte naturområdet, som er langs turstien bak kulturhuset.

Minigolfbanen er etablert av eiendomsavdelingen og teknisk drift. Ordføreren vil rette en stor takk til de involverte for en kjempeflott jobb, med hurtighet og finurlige løsninger – dette har blitt veldig bra! Banene er også laget slik at de enkelt kan monteres bort når vinteren gjør sin innmarsj.

Minigolfbanen har kommet på plass etter initiativ og finansiering gjennom Heimesommar i Sirdal. Ordføreren er veldig god fornøyd med dette nye tilskuddet, og håper på mye bruk i vår- og sommermånedene. Plasseringen er perfekt, i nærhet til andre aktivitetsanlegg som skatepark og ballbinge, og med kort avstand til både skole og barnehage.

 

Oppstart av minigolfbanen

Fredag 26. mai (første åpningsdag)

Utstyr (golfkøller) kan hentes på Tonstadbadet i åpningstiden. Se her for åpningstider og kontaktinformasjon: Tonstadbadet

Pris kr. 50 (som depositum)