Velkommen til PALMEBRIS på Tonstad badeplass!

Konserter med El Papi og Bryggebandet. Dørene åpnes kl. 20.00

Aldersgrense 18 år.

Bilde ElPapi

Palmebris

Tonstad badeplass har blitt et flott aktivitetsområde. Her har vi tilrettelagt for badeaktiviteter med spennende element ute i vannet, og på land er det et flott område med benker, bord og palmer. Her kan du finne den perfekte sommerstemningen! Utover sommeren skal det være ulike aktiviteter her, i regi av Tonstadbadet, og vi håper mange vil benytte seg av området. Fredag 8. juli skal vi for første gang arrangere PALMEBRIS her. Det blir konserter med El Papi og Bryggebandet, god stemning på området. Det er aldersgrense 18 år på grunn av alkoholservering.

Billett

Disse konsertene er den del av Sirdal kommune sine gjenåpningsarrangement etter koronatiden, og vi vil derfor gi sirdøler gratis inngang til konsertene. NB: Vi ønsker også gjester fra distriktet velkomne, og har satt en lav billettpris for tilreisende på kr. 200. Vi ønsker alle velkommen til Tonstad badeplass denne kvelden!

For de som ønsker å kjøpe billett:

Dette kan du gjøre på nettsiden Ebillett, eller kjøpe ved Informasjonsavdelingen på Rådhuset (åpent mandag - fredag kl. 08.00 - 15.00)

For de som ønsker fribillett:

Dette må du ordne i forkant av arrangementet. Billett hentes i Informasjonsavdelingen på Rådhuset innen fredag 8. juli kl. 15.00. (dersom du ikke har mulighet for å komme innom Rådhuset for å hente billett, send en mail til: Sentralbord.Servicetorget@sirdal.kommune.no)   Dersom du kommer om kvelden uten fribillett, så må du kjøpe vanlig billett til kr. 200 ved inngang.

Transport

Det blir satt opp gratis buss fra Ådneram (Fjellbutikken) kl. 19.00, med retur etter konsertslutt. Det er påstigningsmulighet på ulike steder nedover dalen. Påmelding til buss må gjøres innen onsdag 6. juli kl. 15.00 - send mail til Sentralbord.Servicetorget@sirdal.kommune.no

Kontaktinformasjon

Ressursgruppa for Heimesommar ved Odd Inge Josdal / odd.inge.josdal@sirdal.kommune.no / 945 31 811

Sirdal kommune / Sentralbord 38 37 90 00 / Sentralbord.Servicetorget@sirdal.kommune.no