I går - onsdag - ble det markert at STS (Sirdal Transportservice) har blitt sertifisert som Miljøfyrtårn. 

Tilstede på markeringen var blant annet ordfører Jonny Liland som overrakte Miljøfyrtårn-diplomet til daglig leder av STS Tormod Josdal. 

Til nå i Sirdal er det en håndfull andre bedrifter som også har fått samme sertifisering. Ordfører Liland sa under overrekkelsen av sertifiseringsdiplomet at han setter veldig pris på det lokale næringslivet og at en bedrift som STS nå har oppnåd denne sertifiseringen viser viktigheten av at en bedrift har fokus både på det ytre og det indre miljøet i sitt daglige virke. 

Sertifiseringen som STS har fått er gyldig i tre år fremover og Tormod Josdal forteller at en slik sertifisering også er viktig med tanke på fremtidige jobber da flere og flere oppdragsgivere nå krever og forventer at tranportfirmaer har en slik sertifisering på plass før avtaler/kontrakter blir underskrevet. 

Vår konstituerte rådmann Svein Tore Åtland var også tilstede på markeringen og for hans del var det vel nesten som å komme litt "hjem" da Åtland har kjørt mye buss for STS og kjenner både Tormod og de andre i firmaet meget godt. Med andre ord så var det en upåklagelig stemning på pauserommet til STS på Finsnes næringsbygg i går.  
Tilstede var også Steinar Skretting som med sin kompetanse har bidratt som rådgiver for STS i prosessen med sertifiseringen. 

Les mer om Miljøfyrtårn her...