Bildet viser Anne-Beth Fintland i den nye kinokiosken. Foto: Erling Ernst Josdal

Enhet for kultur er svært glad for de gode besøkstallene på kino! I følge statistikken så er sirdøler flinke til å nytte seg av dette tilbudet. Mens resten av landet har hatt et synkende besøkstall på 11% siden i fjor, så har Sirdal derimot hatt flere besøkende enn i fjor! Vi er også godt fornøyd med den nye kioskløsningen etter oppgraderingen av Sirdal kulturhus.

Dette året er det mange gode filmer i vente, vi kan anbefale sterkt å få med seg filmene nedenfor. Vi minner også om alltid oppdatert kinoprogram på:

Sirdal kino og kulturhus

Nye billettpriser

Vi vil også informere om nye billettpriser, som er gjeldende fra 1. januar 2018:

BARN 3D-filmer kr. 110 / 2D kr. 85

VOKSEN 3D-filmer kr. 110 / 2D kr. 95

HONNØR 3D-filmer kr. 110 / 2D kr. 75

FILMER OVER 2 t OG 15 min: kr. 110 for alle

Bilde kinoer fremover.jpg

Den 12. mann - på Sirdal komm kino: onsdag 3. januar kl. 19.30 og søndag 7. januar kl. 19.00

Filmen handler om Jan Baalsruds to måneder lange flukt, som fortsatt regnes som en av de mest utrolige overlevelseshistoriene fra Andre Verdenskrig. Filmen er av Harald Zwart, med Thomas Gullestad i hovedrollen.

Darkest Hour - på Sirdal komm. kino: søndag 14. januar kl. 19.00

Gary Oldman som Winston Churchill i kritikerrost drama. Da det virket som om den mørkeste timen var kommet, tok èn mann alt ansvaret på sine skuldre. Under Andre Verdenskrig sto Winston Churchill steilt imot den tyske invasjonen, til tross for stor motstand fra sine egne rekker.

Per Fuggeli, siste resept - på Sirdal komm. kino: søndag 4. februar kl. 19.00

Et sterkt og livsbejaende portrett av Per Fuggeli. Samfunnsdebattanten og sosialmedisineren Per Fuggeli ble det siste halvannet året fulgt tett av filmskaper Erik Poppe, og resultatet er et meget personlig, tankevekkende og humoristisk portrett.