Vel møtt til Sirdal kulturhus, laurdag 27. januar kl. 19.00. Opplev fire dyktige vokalister på scenen! Det vert ei god blanding av kjende og mindre kjende musikalar som Miss Saigon, Les Miserables, Chess, Jekyll & Hyde, Kristina från Duvemåla m.fl.

Kjøp billett her: eBillett eller i Servicetorget.

Einingsleiar for kultur, Alf Sveinung Haughom, gler seg til konserten og håpar at mange vil kome til kulturhuset denne kvelden. Særs moro er det at ein av vokalistane på scenen er vår «gamle kollega», Kristin Valle Printz, som var rektor på SMoK ein periode.

Eining for kultur er òg glad for å ønskje velkomen til konsert i den «nye» festsalen, etter oppgraderinga som var gjennomførd i fjor. Konserten med «Someone Else`s Story» skal føregå i festsalen, og her vert det rigga til slik at alt ligg til rette for ein lun kveld med flotte musikalske opplevingar. KulturKafèen er òg open denne kvelden (frå kl. 18.00) og her kan det kjøpast god drikke og ymse snacks.

Bilde til artikkel Someone Elses Story.jpg

Bildeplakat Someone Elses Story.jpg

Someone Else`s Story består av:

ANITA BERGE HEIVOLL: Hun har utdannelse i musikkteater fra Kulturama i Stockholm og har spilt i flere musikaler, bl.a. Fame, Which Witch, Sound of Music og Into the Woods i tillegg til at hun har arbeidet freelance som sanger ved en rekke events og konserter. Nå nylig deltok hun i konsertserien «Soldaten og barnet».

INGUNN B. ABRAHAMSEN: Hun er utdannet sanger og sangpedagog ved UIA (musikkonservatoriet). Hun har vært vokalansvarlig på juleforestillinger på Agder Teater fra 1998-2010 og kunstnerisk ansvarlig på «Sound of Music in concert» på Kilden 2014. Ingunn har jobbet for KBUT og Sharrons dansestudio i mange år, og er i dag sangpedagog og rektor ved Vennesla Kulturskole, og jobber på musikal på Spinn dansestudio. Som sanger har hun vært involvert i lokale konserter innen musikal, jazz og som sanger i Kristiansand studiokor.

THOMAS STANGHELLE: Han har masterutdannelse i klassisk sang fra Musikk-konservatoriet i Trondheim og Kristiansand, i tillegg til musikalutdannelse fra Bårdar-akademiet. Han har hatt sentral roller i flere musikaler og operaoppsetninger i Oslo. Thomas har også komponert operamusikalen «Some Sunny Night» og musikalen ”Mathilde fra Ramsøya”. Mange konserter og plateutgivelser har han også bak seg. Thomas arbeider som leder for kulturskolen i Evje- og Hornnes og i Bygland.

KRISTIN VALLE PRINTZ: Hun har studert musikk ved St.Olaf College i USA. Kristin har tidligere jobbet som kulturskolelærer og rektor i Sirdal kulturskole, og er nå musikk- og språklærer ved Flekkefjord ungdomsskole. Hun har jobbet free-lance som solist og kordirigent ved konserter og arrangementer i ulike sjangre, blant annet klassisk, viser, gospel og jazz.

RUNAR NØRSETT: Han jobber som lege i Kristiansand og samtidig frilans som pianist. Han blir brukt som studiomusiker, og har gitt ut en plate med egne komposisjoner og gamle salmer sammen med Fredrik Sahlander. Han er en usedvanlig allsidig pianist, og har blant mye annet jobbet som akkompagnatør med Kristiansand symfoniorkester og er også fast pianist i jazzbandet LEO (Love Exit Orchestra).